Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

9 Φεβρουαρίου 2015

Κονσέρβες τομάτα για τεμπέληδες

Τώρα με τον Τσίπρα που θα πτωχεύσουμε και θα πεινάσουμε (κατά τους ειδήμονες των καναλιών προεκλογικά) μπορώ να κάνω την ανάρτηση για τις τεμπελο-κονσέρβες.
Είχα γράψει παλιότερα ότι για να κάνετε ντομάτα κονσέρβα αρκεί να βράσετε τις ντομάτες και να τις βάλετε καυτές μέσα σε γυάλινα που έχουν μπει για λίγο σε βραστό νερό. Διατηρούνται θαυμάσια χωρίς σουρώματα, αλάτια, λάδια, ξινά και ότι άλλη πατέντα κυκλοφοράει.
 
Η τελευταία κονσερβοποίηση που έκανα ήταν στα μέσα Οκτωβρίου. Μία από όλες τις κονσέρβες (αυτή με το σήμα στο καπάκι) ήταν πειραματική. Έβαλα μέσα την καυτή ντομάτα ΧΩΡΙΣ να απολυμάνω το βάζο και το καπάκι. Φυσικά και τα δύο ήταν καθαρά. Είχαν πλυθεί κάποτε, είχαν στεγνώσει και αποθηκεύτηκαν περιμένοντας την νέα κονσερβοποίηση.
Τελικά σήμερα (μετά από περίπου 3,5 μήνες) άνοιξα την κονσέρβα αυτή. Δεν είχε πάθει τίποτε και η τομάτα ήταν νόστιμη και μυρωδάτη.
Συμπέρασμα: δεν απαιτείται ιδιαίτερος κόπος για την απολύμανση των βάζων. Αρκεί να είναι καθαρά, να τα γεμίσετε με καυτή ντομάτα και να τα κλείσετε αμέσως. Την υποτυπώδη απολύμανση που απαιτείται την επιτυγχάνει η θερμότητα της βραστής ντομάτας.
Να σας υπενθυμίσω επίσης ότι αν κάτι απροσδιόριστο πάει στραβά και κάποια κονσέρβα ξινίσει, δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Με το πρώτο βράσιμο η ξινίλα και η μυρωδιά της «χαλασμένης» ντομάτας εξαφανίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου