Υποθέτω ότι όλοι προτιμούν το ψιλοκομμένο μαρούλι αντί για τα τεράστια τετράγωνα που σερβίρουν συνήθως στα εστιατόρια.
Ο απλούστερος τρόπος για να ψιλοκόψετε το μαρούλι είναι αυτός:
Παίρνετε πέντε έξι φύλλα μαρουλιού. Εξωτερικά θα βάλετε τα μεγαλύτερα.
Τυλίξτε τα σε μορφή πούρου όσο πιο σφιχτά γίνεται.
Κόψτε τα σε λεπτές φέτες. Ένα πλατύ και λεπτό μαχαίρι σε σχήμα μπαλτά θα βοηθούσε πολύ στο κόψιμο.
Κάνετε ένα τελικό κάθετο κόψιμο στις φέτες και τα τεράστια φύλλα μετατρέπονται σε μικρά λεπτά κομματάκια.
Και να μην ξεχάσετε να βάλετε και ντομάτα. Αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα χάνετε!