Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

16 Απριλίου 2009

Οι Δέκα Εντολές ενός επιτυχημένου γάμου

1) Ουκ αρχίσεις διένεξιν πόποτε και εάν ακόμη επέλθει απροσδοκήτως τήρει σιγήν και έσο βεβαία ότι η συστολή σου αύτη θέλει σοι δώσει την νίκην.
Εσύ τα μάτια χαμηλά μπας και βρεις και κάνα ευρώ.


2) Ου λησμόνει ότι σύζυγος εί ανθρώπου και ουχί θεού. Εν κατακλείδι μη ούν εκπλήττεσαι δια τας αδυναμίας του.
Όχι Μπάμπη μου, δε πειράζει που, τρίτη φορά στη σειρά, δε μπορείς να φτιάξεις τη βρύση. Μέχρι να τα καταφέρεις θα πλενόμαστε με κουβάδες


3) Ουκ αιτείς χρηματικά ποσά ανώτερα των δυνάμεων του συζύγου σου.
Αν ζητά εκείνος;


4) Ού λησμόνει (εάν ο σύζυγος στερείται καρδίας) ότι έχει στόμαχον. Περιποιήσου τούτον και έσο βεβαία ότι θέλεις καθυποτάξει και την καρδίαν αυτού.
Κι αν δεν τη καθυποτάξεις, θα σου πάει από ανακοπή και θα είσαι μια τεθλιμμένη, πλην όμως, νεοτάτη χήρα για να κάνεις την ζωή σου.


5) Προσπάθει, εκάστη φαινομένη ευκαιρία, ίνα κυριαρχεί η του συζύγου γνώσις. Τούτον μέν εξυψώνει εσέ δεν ου ζημιώνει.
Αχ βρε Μπάμπη μα πώς μπερδεύτηκα! Φυσικά και δεν ήταν εμφύλιος! Συμμοριτοπόλεμος ήταν!


6) Αναγίγνωσκε παν το ενδιαφέρον εν ταις εφημερίδαις και ουχί μόνον τα μυθιστορήματα και σκάνδαλα. Τούτο και τον σύζυγο σου θέλει ευχαριστήσει, συ δε ενήμερος έσει, δυνάμενη υποβοηθήσαι αυτόν εις όποιαν απορίαν του.
Και διάβασε-διάβασε που θα πάει θα μάθει κι η Φωφώ την εξωκοινοβουλευτική αριστερά και θα την δει ο Μπάμπης της με πανό στο Σύνταγμα…


7) Ου δει πληγώσαι τον σύζυγόν σου είτε έργω είτε πράξει και εν τη πλέον σφοδράν διένεξιν.
Πρώτον αυτά τα «που με ζητούσαν καν καν, που στραβώθηκα και πήρα εσένα» τα ξεχνάμε. Επίσης… περιορίζουμε τον ρόλο του τηγανιού στο τηγάνισμα!


8) Από καιρού εις καιρόν εξύψωνε τον εαυτής σύζυγον λέγουσα είς αυτόν ότι πρότυπον των συζύγων εστί. Ομολόγει δε ότι εσυ δεν στερείσαι ελαττωμάτων.
Πόσα ξέρεις, πόσα ξέρεις πάσα μου. Απορώ τί μου βρίσκεις!


9) Εάν ο σύζυγός σου είναι έξυπνος έσο η σύντροφος του. Εάν είναι ανόητος έσο η φίλη του και η σύμβουλός του.
Ίσως θα ήταν καλύτερα να βάλεις μαύρο κουστούμι στη κηδεία Μπαμπή μου. Αυτό το λαχανί με τη ροζ γραβάτα μπορεί να θεωρηθεί λίγο υπερβολικό.


10) Σέβου προ παντός αλλού την μητέραν του συζύγου σου.
Κι αν η τύχη είναι προκλητικά με το μέρος σου μπορεί να την έχει θάψει κιόλας.

Πηγή: http://me-to-aseton-sto-xeri.blogspot.com/
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »