Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

17 Νοεμβρίου 2018

Η πείρα της ζωής

Το διάσημο και διεθνώς αναγνωρισμένο «MihalisPress&Co», αποκλειστικό δημιούργημα της ευφυΐας μου, στην σειρά αναρτήσεων με τίτλο «Παγκόσμια σοφία», σας δίνει σήμερα την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την πείρα των άλλων πριν αποκτήσετε την δική σας. Αφήστε που όπως λέει και η παροιμία «δύο ανεγκέφαλοι σκέφτονται περισσότερο από έναν»! Ακόμα περισσότερο αν είναι πολλοί…

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ο άντρας έχει δύο κίνητρα που δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποιο είναι ποιό. Είναι η πείνα και οι τρελίτσες. Έτσι, αν δείτε να γυαλίζει το μάτι του, δώστε του γρήγορα ένα σάντουιτς.

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ
Αν θέλετε να περάσετε καλά στον γάμο σας θα πρέπει να μάθετε μία φράση: «Έχεις δίκιο αγάπη μου». Αλλά προσοχή. Θα πρέπει να την λέτε σαν να την εννοείτε!

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
1] Ο θάνατος είναι ο υπ΄ αριθμόν ένα δολοφόνος στον κόσμο.
2] Η ζωή είναι μία σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια.
3] Η καλή υγεία είναι απλώς ο βραδύτερος δυνατός ρυθμός με τον οποίο κάποιος μπορεί να πεθάνει.
4] Οι λοξοί με την υγιεινή διατροφή θα αισθανθούν ηλίθιοι κάποια ημέρα, ξαπλωμένοι στο νοσοκομείο και πεθαίνοντας υγιείς…
5] Δώστε σε κάποιον ένα ψάρι. Θα τον χορτάσετε για μια μέρα και την επόμενη θα σας ενοχλήσει για να σας ζητήσει και άλλο.
Δώστε του έναν υπολογιστή, διδάξτε τον πώς να χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο και δεν θα σας ξαναενοχλήσει ποτέ. Εκτός βέβαια και αν κάμετε το λάθος και του δώσετε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
6] Όλοι μας πρέπει να πάρουμε ένα μάθημα από τις καιρικές συνθήκες. Δεν δίνουν απολύτως καμία σημασία στην κριτική των ανθρώπων.
7] Παλαιότερα οι άνθρωποι έπαιρναν LSD για να βλέπουν τον κόσμο περίεργο. Σήμερα ο κόσμος είναι περίεργος και οι άνθρωποι παίρνουν Prozac για να τον βλέπουν κανονικό.
8] Η ζωή είναι σαν το πιπέρι στο φαγητό. Αυτό που κάνετε εδώ σήμερα, θα είναι ένα καυτό ζήτημα κάπου αλλού αύριο...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »