Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

10 Απριλίου 2016

Γλυκό υψηλής τεχνολογίας

Προφανώς αυτό δεν είναι γλυκό για τεμπέληδες!
Η όλη διαδικασία βασίστηκε στο γεγονός ότι το νερό βράζει στους 100 βαθμούς Κελσίου σε ατμοσφαιρική πίεση, αλλά σε χαμηλότερη πίεση βράζει σε χαμηλότερη θερμοκρασία.
Έτσι το γλυκό θα δέσει πολύ πιο γρήγορα, αφού «δέσιμο» σημαίνει να φύγει τόσο νερό από μέσα ώστε το σιρόπι να πήξει. Ο βρασμός σε χαμηλότερη θερμοκρασία και για λιγότερη ώρα σημαίνει επίσης ότι οι βιταμίνες του φρούτου καταστρέφονται λιγότερο.
Ορίστε μία απλή κατασκευή για τρελούς επιστήμονες που τους αρέσουν τα γλυκά.
Το 1 είναι η χύτρα ταχύτητος επάνω σε χαμηλή φωτιά.
Στο σωληνάκι της βαλβίδας ασφαλείας στερέωσα, με σφιγκτήρα, τον πορτοκαλί σωλήνα 2.
Στην συνέχεια τον σύνδεσα στο «ψυγείο» 3, το οποίο αποτελείται από δύο άδειες κίτρινες φιάλες αερίου.
Ο μπλε σωλήνας 4 συνδέει το «ψυγείο» 3 με την αναρρόφηση του κομπρεσέρ 5 ενός χαλασμένου ηλεκτρικού ψυγείου.
Το κομπρεσέρ 5 αναρροφά τον αέρα του συστήματος δημιουργώντας κενό. Το νερό μέσα στην κατσαρόλα βράζει περίπου στους 80 βαθμούς, γίνεται ατμός και υγροποιείται μέσα στο ψυγείο 3.
Η κατασκευή δούλεψε πολύ καλά και παραγωγικά, αφού μέσα σε μερικά λεπτά λειτουργίας έφυγε από την χύτρα ένα μεγάλο ποτήρι νερό που υγροποιήθηκε μέσα στο «ψυγείο» 3.
Φυσικά, επειδή δεν μπορείτε να δείτε μέσα στην κατσαρόλα, θα πρέπει να κάνετε πειράματα ώστε να ξέρετε πόση ώρα θα πρέπει να λειτουργήσει το σύστημα για να πήξει το σιρόπι σας.
Καλή τύχη σε όποιον θέλει να δοκιμάσει. Του επιτρέπω να χρησιμοποιήσει ελεύθερα την πατέντα μου.
Αρκεί να κάνει like για να γίνει γνωστή η μεγαλοφυΐα μου.
Ά, και να στείλει και κανένα βάζο με γλυκό…
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »