Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

19 Φεβρουαρίου 2019

Εύκολη φάβα

Αφού θα έχουμε άλλη μία εβδομάδα με δύσκολες συναντήσεις, στην δύσκολη αλυσίδα, των δύσκολων γεγονότων της δύσκολης κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε νομίζω ότι μία εύκολη συνταγή για φάβα θα είναι ότι πρέπει.
Πάω στοίχημα ότι αν και σας αρέσει η φάβα δεν την φτιάχνετε γιατί έχει την κακή συνήθεια να καίγεται εύκολα και να κολλάει στην κατσαρόλα πιτσιλώντας ταυτόχρονα παντού.
Ορίστε τι πρέπει να κάνετε.

Βάλτε την φάβα σε νερό. Μετά από κάποιες ώρες θα έχει πιει όλο το νερό και θα έχει φουσκώσει.
 
Συμπληρώστε νερό, ένα δάχτυλο πάνω από την φάβα. Την άλλη μέρα βάλτε την σε πάρα πολύ σιγανή φωτιά να βράσει.
 
Αν δεν έχετε το κατάλληλο ηλεκτρικό μάτι ή κουζίνα αερίου, κάνει ακόμα και το γκαζάκι του καφέ και μάλιστα «στο λίγο». Αφήνετε να βράσει καλά. Κάποια στιγμή η φάβα θα διαλύεται στο χέρι σας.
 
Για να πήξει και να πάρει την γνωστή γιαουρτώδη υφή της βάλτε το βολικό μακρύ μιξεράκι και λιώστε την μέσα στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό η φάβα σας είναι έτοιμη.
Με το λίγο νερό που έβαλα η φάβα βγήκε πολύ σκληρή. Αν την θέλετε πιο μαλακή μπορείτε να βάλετε περισσότερο νερό.
Και μην ξεχάσετε: εκτός από το κρεμμύδι βάλτε στην φάβα σας και κομματάκια από την φλούδα του λεμονιού.







Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »