Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

29 Νοεμβρίου 2015

Η χριστιανική Ευρώπη

Το τελευταίο το οποίο μπορείς να καταλογίσεις στην ΕΕ είναι ότι δεν είναι χριστιανική. Παρακάτω θα δικαιολογήσω αυτόν τον ισχυρισμό.
Αντίθετα, όσον αφορά τον Τσίπρα, που μέχρι τώρα παρίστανε τον άθεο, μπορούμε να τον κατηγορήσουμε ότι είναι ΠΟΛΥ χριστιανός.
Δεν είναι μόνο που φίλησε το χέρι του αρχιεπίσκοπου, όταν του σφύριξαν ότι δεν θα τον ψηφίσει το χριστεπώνυμο πλήθος, είναι ότι εφαρμόζει και κατά γράμμα το ευαγγέλιο.
Η Β Επιστολή προς Θεσσαλονικείς, στο κεφάλαιο 3, παράγραφο 10 λέει: όποιος δεν θέλει να δουλεύει να μην τρώει.
Ο Τσίπρας λοιπόν (ειδικά μετά την επίσκεψη στο Ισραήλ όπου φωτίστηκε με την εβραϊκή σοφία φορώντας το εβραϊκό σκουφάκι αν και άθεος) κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπακούσει στο παραπάνω χωρίο.
Πρώτα πρώτα με τους συνταξιούχους: αφού ΔΕΝ δουλεύουν έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει και λόγος να τρώνε. Έτσι η σύνταξη πρέπει να κατέβει στα 200-300 ευρώ ίσα ίσα για να πληρώνουν τα κοινόχρηστα και το ηλεκτρικό στις νέες εταιρείες που (όντας χριστιανικότατες και αυτές) ευαγγελίζονται «λαγούς με πετραχείλια».
Έπειτα είναι οι άνεργοι: για τους ίδιους λόγους με τους συνταξιούχους πρέπει και αυτοί να παίρνουν τα ίδια.
Τέλος ερχόμαστε στους εργαζόμενους: επειδή ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς δεν θέλει να δουλεύει (ειδικά με τέτοιους μισθούς) δεν υπάρχει και λόγος αύξησης ή συνταξιοδότησης.
Έτσι λοιπόν, ο χριστιανικότατος Τσίπρας βρίσκεται σε πλήρη σύμπνοια με την επίσης  χριστιανικότατη ΕΕ των λαών, της δημοκρατίας και των άλλων κουραφέξαλων που μας έλεγαν κάποτε.
Και αφού καταβάλει κάθε προσπάθεια να παραβεί την οποιαδήποτε προεκλογική υπόσχεσή του προς τα κορόιδα που πήγαν και τον ψήφισαν, θα πρέπει να σας ξαναπροτείνω και πάλι το βιντεάκι με το ρεμπέτικο, που είχα ανεβάσει στις 20/12/2012 στο άρθρο με τίτλο «Η λύση για την κρίση βρέθηκε». Τότε έγραφα (ακόμα σατο πολυτονικό):
Ἀπάνω τους ἀδέλφια καί τούς φάγαμε!
Ὁ Γενίτσαρης μέ τό τραγούδι τοῦ «Μές τήν φυλακή πού μπῆκα» μᾶς δίνει τήν λύση στά οἰκονομικά μας προβλήματα. Δέν πληρώνουμε τίποτε, μπαίνουμε ὅλοι στήν φυλακή καί καθόμαστε μέσα μέχρι νά ξεπληρώσουμε τά χρεωστούμενα. Καί φυσικά ἡ ΕΟΚ θά πληρώνει τό σιτηρέσιο!
Παρακολουθεῖστε τό βίντεο γιά πλήρεις ὁδηγίες…



Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »