Τα μακαρόνια σας θα αρωματιστούν, αν την τελευταία στιγμή που θα τα βγάλετε ρίξετε λίγη ρίγανη. Δεν πρέπει να βάλετε πολλή ούτε να την αφήσετε να βράσει πολύ, γιατί θα δώσει μία γεύση πικρίλας που ίσως να μην σας αρέσει.
Μπορείτε επίσης να τα βράσετε στην κατσαρόλα όπου έχετε φτιάξει την σάλτσα σας. Θα «λερωθούν» με το λίγο λάδι και τα κομματάκια που κόλλησαν στην κατσαρόλα κατά το ψήσιμο.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Μπορείτε επίσης να τα βράσετε στην κατσαρόλα όπου έχετε φτιάξει την σάλτσα σας. Θα «λερωθούν» με το λίγο λάδι και τα κομματάκια που κόλλησαν στην κατσαρόλα κατά το ψήσιμο.