Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

15 Αυγούστου 2008

Τελείωσε!

Έχω πλέον επιστημονικές αποδείξεις περί του γεγονότος το οποίο υποπτευόμουν πολύ καιρό: ΕΙΜΑΙ ΑΤΥΧΟΣ.
Κατά την περίοδο των διακοπών μου συνέβησαν τα εξής περιστατικά.
-Ένα πρωί πέρασε μία αρκούδα από το χωριό μαζί με τα αρκουδάκια της. Επειδή μύρισε ανθρώπους εξαγριώθηκε και άρχισε να μας κυνηγάει όλους ΕΚΤΟΣ από την γυναίκα μου, που καθόταν σε ένα τραπέζι και έτρωγε ψωμί με βούτυρο με ΜΕΛΙ.
-Ένα μεσημέρι μια αγέλη λύκων πεινασμένη, επειδή δεν έβρισκε τίποτε στα βουνά, επιτέθηκε στους παραθεριστές. Δάγκωσαν 36 άτομα και εμένα μαζί, ΕΚΤΟΣ από την γυναίκα μου, που για άγνωστο λόγο πέρασαν δίπλα της ενώ έτρωγε στο παγκάκι ΑΡΝΙΣΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.
-Έπιασε φωτιά το δάσος δίπλα στον οικισμό που ήμασταν. Κάηκαν 30.000 στρέμματα δάσος και 25 σπίτια. Επάθαμε όλοι εγκαύματα ΕΚΤΟΣ από την γυναίκα μου που είχε βρέξει τα μαλλιά της με πετρέλαιο για να δυναμώσουν.
-Έντρομοι πήγαμε σε ένα πλάτωμα. Εκεί τα φίδια που ξέφυγαν από την φωτιά τσίμπησαν όλον τον κόσμο ΕΚΤΟΣ από την γυναίκα μου.
-Την άλλη μέρα ήρθε ένα μπουρίνι με απίστευτη βροχή και αέρα. Το καμένο βουνό κατέβασε χείμαρρο. Με την κατολίσθηση που επακολούθησε γκρεμίστηκαν άλλα 5 σπίτια και μας πλάκωσαν όλους μαζί ΕΚΤΟΣ από την γυναίκα μου που είχε κάτσει στο αμάξι. Είδαν και έπαθαν τα σωστικά συνεργεία να μας βγάλουν.
-Η λάσπη πλάκωσε όλα τα αυτοκίνητα και σταμάτησε ΔΙΠΛΑ στο αυτοκίνητο της γυναίκας.
-Στο μέρος που οι διασώστες στήσανε σκηνές για να μείνουμε πρόχειρα κάποιος πείραξε κατά λάθος μία τεράστια σφηκοφωλιά. Οι σφήκες μας ρήμαξαν όλους στα τσιμπήματα ΕΚΤΟΣ από την γυναίκα μου.
- Επειδή δεν υπήρχαν φαγητά γιατί το εστιατόριο είχε καταστραφεί κάποιος μάζεψε μανιτάρια. Πάθαμε 60 άτομα δηλητηρίαση ΕΚΤΟΣ από την γυναίκα μου που έφαγε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ καλό μανιτάρι που υπήρχε.
-Ενώ κατεβαίναμε από το βουνό, για να πάμε στο κέντρο υγείας, μας πήραν κυνήγι κάτι τσοπανόσκυλα που τελικά αποφάσισαν να μας δαγκώσουν όλους ΕΚΤΟΣ από την γυναίκα μου. Ερχόταν μαζί μας για να πάρει από το φαρμακείο κρέμα για να μην σκάσουν τα χέρια της.
Τελικά επιστρέψαμε επιτέλους από τις διακοπές.
-Παίρνω τρία διαφορετικά αντιβιοτικά για τα δαγκώματα.
-Βάζω τρεις αλοιφές: μία για το στραμπούληγμα στο πόδι, μία για τα εγκαύματα και μία για τα σπυράκια της αναφυλαξίας που έπαθα από τα αντιβιοτικά.
-Παίρνω αντισταμινικά τρεις φορές την ημέρα για τα περίπου 5367 τσιμπήματα κουνουπιών που έχω.
-Έχω πεθάνει της πείνας γιατί δεν μπορώ να φάω κρέας λόγω του αντιλυσσικού που μου κάνανε (και που ακόμα με πονάει) και γιατί το στομάχι μου δεν αντέχει στερεά τροφή από τα αντιβιοτικά.
-Σέρνομαι από αδυναμία γιατί με ρήμαξε η διάρροια από το νερό που ήπια.
-Έχω το αριστερό χέρι σε νάρθηκα με ράγισμα από το καδρόνι που με είχε πλακώσει.
-Το δεξί μου χέρι είναι ακόμη τουμπανιασμένο από τις σφήκες και με το ζόρι το κουνάω.
-Πρέπει να πάω στον νευρολόγο να μου δώσει μερικά ηρεμιστικά γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Από την ώρα που ήρθαμε, η γυναίκα μου κλαίει ασταμάτητα, επειδή ένα καινούριο καλτσόν που άνοιξε ΕΙΧΕ ΤΡΥΠΑ.
Έτσι μπορώ πλέον να πω με σιγουριά ότι ΕΙΜΑΙ ΑΤΥΧΟΣ.
Χρειάστηκα τρεις ώρες και 45 λεπτά για να γράψω αυτήν την σελίδα.
Ωχ τα νεφρά μου. Νομίζω ότι με έχουν πειράξει τα παυσίπονα…
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »