Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

6 Δεκεμβρίου 2014

Κόλπο για τους κωδικούς

Σε όλους είναι γνωστό το πρόβλημα με τους κωδικούς που για λόγους ηλίθιας ασφάλειας. ο υπολογιστής εμφανίζει τον κωδικό που γράφετε με τελίτσες. Πολλές φορές γράφετε κατά λάθος άλλο γράμμα και δεν μπορείτε να μπείτε εκεί που θέλετε. Βέβαια υπάρχουν πρόσθετα εμφανίζουν τι πληκτρολογείτε, αλλά ένα απλό κόλπο για να γράφετε σωστά τον κωδικό είναι το παρακάτω:
Γράφετε στο ταμπελάκι του User Name τον κωδικό και μετά τον κάνετε αποκοπή και επικόλληση στο τεμπελάκι του Password.
Μερικά σάιτ δεν δέχονται επικόλληση από το ποντίκι, αλλά δέχονται επικόλληση από την συντόμευση του πληκτρολογίου.
Από τότε που το εφάρμοσα αυτό έχω ησυχάσει.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταΐζοντας το σπουργίτι

Κάνοντας βόλτα, ανακαλύψαμε στην Ερμού, κοντά στην πλατεία στο Μοναστηράκι, ότι άνοιξε φαγάδικο ο Σάββας. Επειδή έχει ωραία κεμπάπ κάτσαμε για μία μερίδα. Μέσα είχε ωραία διακόσμηση, αλλά και έναν περίεργο υπάλληλο. Ένας σπουργίτης πέταγε εδώ και εκεί, ερχόταν κοντά και κοιτούσε περιμένοντας. Μόλις του έριχνες ψίχουλο το άρπαζε αμέσως. Μάλιστα αν καθυστερούσες πολύ σφύριζε διαμαρτυρόμενος! Δυστυχώς αυτό το έκανε όταν σταμάτησα να τον τραβάω βίντεο…
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »