Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

23 Απριλίου 2016

Οι σκιές


Ο ήλιος έδυσε και ήρθε η νύχτα. Οι σκιές των σκοταδιών άρχισαν να σκιάζουν την πόλη. Μέσα στις σκιές των πολυκατοικιών μια σκιά στέκει ακίνητη. Κανείς δεν κινείται μέσα στις κρύες σκιές της βραδιάς. Η σκιερή σιλουέτα στέκει αόρατη μέσα στην σκιά της νύχτας. Μια εβδομάδα τώρα ένα σκοτεινό παιχνίδι εκτυλίσσεται στις σκιές. Η σκιά που παραμονεύει κρυμμένη στους ίσκιους της νύχτας παρακολουθεί ακούραστη.
Ξαφνικά μία σκιά εμφανίζεται από την σκιερή είσοδο της σκοτεινής πολυκατοικίας. Εξετάζει τις απειλητικές σκιές που την περικυκλώνουν και μετά προσπαθεί να χαθεί μέσα στο σκοτάδι. Στα χέρια της κρατάει ένα σκιερό αντικείμενο.
Η σκιά που, τόσες μέρες, παρακολουθούσε στις σκιές άρχισε να ακολουθεί την σκιά με το σκιερό αντικείμενο προσπαθώντας να παραμένει απαρατήρητη στις σκιές. Είχε γίνει η σκιά της σκιάς με το σκιερό αντικείμενο. Η σκιά ήταν χαρούμενη που είχε έρθει η ώρα να ανταμειφθεί για τους κόπους της. Έτσι δεν κατάλαβε ότι μια άλλη σκιά παρακολουθούσε την σκιά που παρακολουθούσε την σκιά με το σκιερό αντικείμενο. Και αυτή επίσης είχε τον ίδιο σκοπό. Η σκιά με το σκιερό αντικείμενο κατάλαβε ότι μέσα στους ίσκιους της νύχτας μια σκιά την ακολουθούσε. Προσπάθησε να γίνει ένα με τις σκιές της νύχτας.
Ήταν όμως αργά. Οι σκιές που την ακολουθούσαν δεν την έχασαν μέσα στους ίσκιους. Την πρόφτασαν και μια αδυσώπητη πάλη άρχισε ανάμεσα στις σκιές μέσα στην σκιά της νύχτας. Όλες οι σκιές ήθελαν το σκιερό αντικείμενο. Η μάχη έφτασε στο τέλος της. Μόνο μία από τις σκιές είχε μείνει όρθια με το σκιερό αντικείμενο του πόθου της στα χέρια.
Όμως… Τραγωδία!!!
Πάνω στην πάλη μέσα στους ίσκιους ανάμεσα στις σκιές, το σκιερό αντικείμενο είχε σπάσει και ήταν άχρηστο. Η σκιά απελπισμένη αισθάνθηκε έναν ισχυρό πόνο στο μέρος της καρδιάς. Ένας ίσκιος σκέπασε τα μάτια της, έπεσε και χάθηκε μέσα στους ίσκιους της νύχτας. Από την ανατολή ένα αμυδρό φως άρχισε να φωτίζει τις σκιές…
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »