Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

15 Μαρτίου 2018

Σούπα από πόδια κότας

Λόγω του αστικού, στριμωγμένου, αγχωτικού και βιαστικού τρόπου ζωής, τα περισσότερα προϊόντα είναι πολύ βιομηχανοποιημένα. Παράδειγμα τα κοτόπουλα. Όταν ήμουνα μικρός η μάνα μου αγόραζε ζωντανό το κοτόπουλο, ενώ το έσφαζε και το μάδαγε αυτή. Μάλιστα πολλές φορές βρίσκαμε αρμαθιές από μικρά και μεγάλα αυγά μέσα στην κοιλιά του, εάν βέβαια ήταν θηλυκό. Σήμερα το κοτόπουλο είναι κομματάκια πόδια ή στήθος στο σουπερμάρκετ, τυλιγμένα σε νάιλον.
Τα πόδια και το κεφάλι, μαζί με τα περισσότερα εντόσθια πάνε για ζωοτροφή, ίσως στα κοτόπουλα του εκτροφείου.
Παρά το γεγονός ότι τα πόδια και το κεφάλι θεωρούνται «βρώμικα» και θα πεταχτούν με απέχθεια από τους περισσότερους, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αν βράσετε τα πόδια και τα κεφάλια θα διαπιστώσετε ότι το ζουμί τους περιέχει πολύ κολλαγόνο, είναι ελαφρύ [θυμίζει νερωμένη κοτόσουπα], δεν έχει σχεδόν καθόλου λίπος,  ενώ τα κρεατάκια έχουν ιδιαίτερη γεύση. Τα κεφάλια διαλύονται [ακόμα και τα λειριά] και σαν μειονέκτημα θα αναφέρω ότι έχουν πολλά μικρά κοκαλάκια που πρέπει να «κυνηγήσετε», αν και είναι ακίνδυνα και δεν θα σας κάτσουν στον λαιμό όπως τα ψαροκόκαλα.
Αν βρείτε [ή αν μπορείτε να βρείτε] κεφάλια και πόδια προσθέστε τα στην κοτόσουπά σας. Αν είναι πολλά δοκιμάστε να φτιάξετε μία σούπα σύμφωνα με τις οδηγίες του βίντεο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »