Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

10 Ιουνίου 2019

Το μπέρδεμα

Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα, αποφάσισε να πάει στην Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβρη για να ξεφύγουν λίγο από το πολύ χιόνι και το ψοφόκρυο. Είχαν κανονίσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο όπου πέρασαν και τον μήνα το μέλιτος. Επειδή και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη. Ο άντρας φτάνει στο ξενοδοχείο, πάει στο δωμάτιο και βλέπει ότι υπάρχει υπολογιστής με σύνδεση στο διαδίκτυο. Αποφασίζει τότε να στείλει μήνυμα στην γυναίκα του. Αλλά κατά λάθος πατάει ένα λάθος γράμμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση και το στέλνει χωρίς να καταλάβει τί έκανε. Στο Χιούστον μία χήρα έχει γυρίσει μόλις από την κηδεία του άντρα της και κοιτάει τα μηνύματα από φίλους και συγγενείς. Μόλις διαβάζει το πρώτο, λιποθυμάει. Ο γιος της μπαίνει στο δωμάτιο, βρίσκει την μητέρα του στο πάτωμα και κοιτάει την οθόνη το υπολογιστή. Έγραφε:
Προς: την αγαπημένη μου γυναίκα.
Θέμα: Έφτασα
Ξέρω ότι εκπλήσσεσαι πού παίρνεις μήνυμα από εμένα. Έχουν υπολογιστές πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις μήνυμα όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και έπιασα δωμάτιο. Όλα είναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δω. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με μένα.
ΥΓ: ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΤΩ!
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »