Πάρτε λάχανο και κόψτε μερικές ροδέλες βάλτε τις σε μία πιατέλα. Έπειτα
κόψτε τις ροδέλες (όπως τις έχετε στην πιατέλα) στα δύο ή στα τέσσερα
ανάλογα με το μέγεθος.
Βάλτε παντού λάδι, αλάτι, ρίγανη, και ξύδι ή λεμόνι.
Η σαλάτα σας είναι έτοιμη.
Φυσικά επειδή τα κομματάκια του λάχανου είναι μακρουλά θα πρέπει να τα πιάνετε με το χέρι.
Θα γεμίσετε λάδια αλλά αξίζει τον κόπο.
Είναι και ευκαιρία να γλύψετε τα δάχτυλά σας!
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Βάλτε παντού λάδι, αλάτι, ρίγανη, και ξύδι ή λεμόνι.
Η σαλάτα σας είναι έτοιμη.
Φυσικά επειδή τα κομματάκια του λάχανου είναι μακρουλά θα πρέπει να τα πιάνετε με το χέρι.
Θα γεμίσετε λάδια αλλά αξίζει τον κόπο.
Είναι και ευκαιρία να γλύψετε τα δάχτυλά σας!