Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

5 Απριλίου 2018

Γράμμα παντρεμένης σε περιοδικό υπολογιστών

Τα ανέκδοτα σχετικά με τους παντρεμένους είναι πολλά και έξυπνα. Οι ιστορίες «παίζουν» με τα χρήματα, το σεξ, το φαγητό, την πεθερά, τις εξωσυζυγικές σχέσεις και όλες τις μικρές και πολλές λεπτομέρειες του έγγαμου βίου. Ορίστε μία χιουμοριστική άποψη όλων αυτών μέσα από την γλώσσα των υπολογιστών, οι οποίοι επικρατούν πλέον στην ζωή μας. Το κείμενο είναι αρκετά παλιό και δεν γνωρίζω τον αρχικό συγγραφέα για να του αποδώσω τα σχετικά εύσημα.

Αγαπητό PC-Solutions,
Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το «Αρραβωνιαστικός 5.0» στο «Σύζυγος 1.0» και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, έχει περιορισμένη πρόσβαση στα προγράμματα «Λουλούδια 1.2» και «Χρυσαφικά 1.0» που παλιότερα, στην έκδοση «Αρραβωνιαστικός 5.0» δούλευαν απρόσκοπτα.
Επίσης, το «Σύζυγος 1.0» απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το «Ρομαντικός Περίπατος 9.9» και εγκατέστησε ανεπιθύμητα pop-ups, όπως τα «Champions League 5.0» και «Κυριακή στα Γήπεδα 8.0».
Το «Διάλογος 1.3» δεν τρέχει πια ενώ το «Καθαριότητα 2.6» προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.
Προσπάθησα να τρέξω το «Μουρμούρα 5.3» GOLD edition... αλλά εις μάτην.
Μια απελπισμένη γυναίκα.

Απάντηση
Αγαπητή Απελπισμένη γυναίκα
Έχε υπ' όψιν πως «το Αρραβωνιαστικός 5.0» είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το «Σύζυγος 1.0» είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη. Προσπάθησε να δώσεις την εντολή «C:\Νόμιζα_πως_με αγαπούσες.exe» και εγκατέστησε το «Δάκρυα 6.2» σε original έκδοση.
Λογικά, το «Σύζυγος 1.0» θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές «Ενοχή 3.0» και «Λουλούδια 7.0» σε random λειτουργία.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver «Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5» και «Μπύρα 6.1» (το οποίο ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή αρχείων τύπου «Δυνατό ροχαλητό. WAV» που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του «Πεθερά 1.0» και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία «Εραστής 2005 BETA» και «Γκόμενος 3.8 unregisterd». Δεν είναι συμβατά με το «Σύζυγος 1.0» και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρη καταστροφή του λειτουργικού.
Συνοψίζοντας, το «Σύζυγος 1.0» είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη, που χρειάζεται αρκετό διάστημα για να τρέξει τις καινούριες εφαρμογές.
Σκεφτείτε επίσης σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοσή του σημαντικά.
Συστήνουμε το «Ζεστό Φαΐ 3.0» με auto update, το «Καυτά Εσώρουχα 5.3» και το «Δημιουργία Τρομερής Κορμάρας 10.1» με την επιλογή "εκτέλεση κατά την εκκίνηση".
Με εκτίμηση.
Ο admin
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »