Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

30 Δεκεμβρίου 2018

Εύκολο μαγείρεμα σαλιγκαριών

Τα σαλιγκάρια είναι νόστιμα, υγιεινά, θρεπτικότατα και έχουν πολλούς «θαυμαστές». Υπάρχουν όμως και πολλοί που τα σιχαίνονται και τους πληροφορώ ότι κάνουν μέγα σφάλμα και θα πρέπει να το διορθώσουν!
Από την άλλη μεριά υποθέτω ότι πολλοί από εσάς που τρώτε σαλιγκάρια δεν τα αγοράζετε γιατί έχουν δυσκολία στο μαγείρεμα. Εάν βράσουν λίγο παραπάνω σφίγγουν και δεν βγαίνουν με τίποτε από το καβούκι τους.
Κάποιες νοικοκυρές με πολύχρονη εμπειρία θα ετοιμάσουν εύκολα τα σαλιγκάρια, αλλά ακόμα και αυτές αποτυγχάνουν σε πολλές περιπτώσεις. Κάποιες άλλες κάνουν πολύ κόπο να σπάνε την ουρίτσα του κελύφους για να αποφύγουν το σφίξιμο.
Τελικά όμως το εργαστήριο του ΜιχάληςTV σας έχει βρει την λύση. Με βάση τις φιλότιμες προσπάθειες του επιστημονικού προσωπικού σας αποκαλύπτει πώς να φτιάξετε τα σαλιγκάρια έτσι ώστε να μην σφίγγουν μέσα στο καβούκι τους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »