Από την άλλη μεριά υποθέτω ότι πολλοί από εσάς που τρώτε σαλιγκάρια δεν τα αγοράζετε γιατί έχουν δυσκολία στο μαγείρεμα. Εάν βράσουν λίγο παραπάνω σφίγγουν και δεν βγαίνουν με τίποτε από το καβούκι τους.
Κάποιες νοικοκυρές με πολύχρονη εμπειρία θα ετοιμάσουν εύκολα τα σαλιγκάρια, αλλά ακόμα και αυτές αποτυγχάνουν σε πολλές περιπτώσεις. Κάποιες άλλες κάνουν πολύ κόπο να σπάνε την ουρίτσα του κελύφους για να αποφύγουν το σφίξιμο.
Τελικά όμως το εργαστήριο του ΜιχάληςTV σας έχει βρει την λύση. Με βάση τις φιλότιμες προσπάθειες του επιστημονικού προσωπικού σας αποκαλύπτει πώς να φτιάξετε τα σαλιγκάρια έτσι ώστε να μην σφίγγουν μέσα στο καβούκι τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου