Ως τυπικοί Έλληνες όλοι ψήνετε κατά καιρούς μπριζολάκια στα κάρβουνα, στο τηγάνι, ή στην σχάρα της κουζίνας.
Θα πρέπει επίσης να παραδεχθείτε ότι τα κόκαλα είναι μεγάλος μπελάς, καθώς εμποδίζουν το κρέας να ψηθεί ομοιόμορφα. Επίσης πάνε ουσιαστικά χαμένα, αφού οι θρεπτικές ουσίες τους μένουν ανεκμετάλλευτες.
Όταν φτιάξετε κρέας σε μπριζόλες αφαιρέστε τα κόκαλα και φυλάξτε τα στην κατάψυξη. Όταν θα μαζευτούν αρκετά, μπορείτε να τα βράσετε και να φτιάξετε έναν νόστιμο και θρεπτικό ζωμό για χορτόσουπα.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Θα πρέπει επίσης να παραδεχθείτε ότι τα κόκαλα είναι μεγάλος μπελάς, καθώς εμποδίζουν το κρέας να ψηθεί ομοιόμορφα. Επίσης πάνε ουσιαστικά χαμένα, αφού οι θρεπτικές ουσίες τους μένουν ανεκμετάλλευτες.
Όταν φτιάξετε κρέας σε μπριζόλες αφαιρέστε τα κόκαλα και φυλάξτε τα στην κατάψυξη. Όταν θα μαζευτούν αρκετά, μπορείτε να τα βράσετε και να φτιάξετε έναν νόστιμο και θρεπτικό ζωμό για χορτόσουπα.