Σε όλους αρέσουν τα γινωμένα γλυκά κεράσια.
Πολλές φορές όμως τα κεράσια είναι ανακατεμένα. Το δέντρο δεν γινώνει όλα τα κεράσια του ταυτόχρονα. Και ο παραγωγός δεν μπορεί φυσικά να τα διαλέγει. Έτσι άλλα κεράσια είναι περισσότερο και άλλα λιγότερο γλυκά.
Μία καλή μέθοδος να ευχαριστηθείτε τα κεράσια σας είναι η εξής:
Αρχίστε να τρώτε όσα έχουν πιο ανοιχτό χρώμα.
Σταδιακά θα μένουν στο πιάτο όλο και πιο γινωμένα και γλυκά. Έτσι στο τέλος η τελευταία μπουκιά σας θα είναι και η πιο νόστιμη. Το ίδιο κόλπο ισχύει και για τις φράουλες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου