Αν και είμαι φύσει γκρινιάρης, θεωρώ απαραίτητο το γέλιο. Πρόκειται για την "βαλβίδα ασφαλείας" η οποία εκτονώνει την φρίκη της μαύρης αυτής εποχής.
Το βιβλίο των πόνων του σώματος
Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.
1] Η θεραπεία για όλες τις ασθένειες
2] Θεραπεία όλων των προχωρημένων καρκίνων
Μετενσάρκωση
Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.
5 Σεπτεμβρίου 2013
Συντήρηση μυρωδικών
Δύο βασικά μυρωδικά της κουζίνας είναι το σέλινο και ο μαϊντανός.
Αν τα αφήσετε έξω μαραίνονται. Αν τα βάλετε στο ψυγείο σαπίζουν. Μπορείτε να τα τυλίγετε σε χάρτινες σακούλες (όπως λένε μερικοί σεφ) αλλά και πάλι καταστρέφονται γρήγορα.
Η καλύτερη μέθοδος συντήρησης είναι να ψιλοκόψετε τα μυρωδικά, ανάλογα με το μέγεθος που τα χρησιμοποιείτε, και έπειτα να τα βάλετε σε πλαστικά σακουλάκια στην κατάψυξη.
Έτσι όποτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε, απλά βγάζετε την απαιτούμενη ποσότητα. Και αν δεν το πιστεύετε η φωτογραφία του σέλινου που μόλις βγήκε από την κατάψυξη θα σας πείσει.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου