Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

23 Σεπτεμβρίου 2013

Λαχανικά στον φούρνο

IMG_7265 Μπορείτε να φουρνίσετε μελιτζάνες, κολοκύθια και ντομάτες. Η μέθοδος είναι ίδια και στα τρία. Κόβετε σε ροδέλες και τις τοποθετείτε σε ταψί. Έπειτα τους βάζετε λάδι, αλάτι και ρίγανη. Η μελιτζάνα κόβεται σε φέτες ή στην μέση ανάλογα
με το μέγεθος. Όταν τα κομμάτια είναι σχετικά χοντρά μπορείτε να κάνετε σκισίματα για να μπει μέσα το λάδι που θα στάξετε από επάνω. Γίνεται πολύ νόστιμη, αν και η φλούδα μένει λίγο σκληρή. Η γεύση της είναι ανώτερη από την τηγανιτή, τουλάχιστον κατά την γνώμη μου. ??????????????????????????????? Η ντομάτα βγάζει αρκετό ζουμί και ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το πόσο ζουμερή θέλετε να είναι. Η ξεροψημένη ντομάτα έχει απίστευτη γεύση. Το κολοκύθι βγάζει και αυτό αρκετά ζουμιά. Θα πρέπει να κοπεί σε σχετικά λεπτές φέτες και χρειάζεται ψήσιμο για περισσότερη ώρα. Τα μεγάλα κολοκύθια είναι συνήθως πιο νόστιμα. Γενικά προθερμαίνετε τον φούρνο, βάζετε τα ταψιά και όταν αρχίσει να βγαίνει μυρωδιά χαμηλώνετε στους 160 βαθμούς. Θα χρειαστεί να πειραματιστείτε για την ώρα και την θερμοκρασία ψησίματος ανάλογα με τον φούρνο, το πάχος των κομματιών και το πόσο τραγανά τα θέλετε. Όλα τρώγονται και κρύα από το ψυγείο. Επίσης εάν φτιάξετε πολλά μπορείτε να τα μετατρέψετε σε άλλο φαγητό. Τα ξαναφουρνίζετε με ντομάτα, μπόλικα κρεμμύδια, κιμά και ότι άλλο σας αρέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου