Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

26 Φεβρουαρίου 2009

Το πάζλ

Μία ξανθιά, ἕτοιμη νά βάλει τά κλάματα, παίρνει τηλέφωνο τό ἀμόρε της καί τοῦ λέει:
-Ἔχω μπλέξει μέ ἕνα πάζλ καί δέν βγάζω ἄκρη μέ αὐτό, ἐδῶ καί πέντε ὧρες τώρα. Ἔρχεσαι ἀπό ἐδῶ;
-Τί ὑποτίθεται ὅτι πρέπει νά δείχνει τό πάζλ;
-Ἕναν πετεινό.
-
Ἔρχομαι σέ λίγο.
Ὅταν φτάνει σπίτι της, βλέπει τήν ξανθιά σέ ἀμηχανία μέ ὅλα τό κομμάτια τοῦ πάζλ ἁπλωμένα πάνω σέ ἕνα τραπέζι. Ρίχνει μία ματιά στό κουτί καί τῆς λέει:
-Πρῶτα πρῶτα ξέχνα τό πάζλ μωρό μου..... Ἠρέμησε, ἔλα νά πιοῦμε κανένα καφέ, γιατί δέν ὑπάρχει περίπτωση ὅλα αὐτά μαζί νά δείξουν κανέναν πετεινό καί δεύτερον νά βάλουμε ὅλα τά κομμάτια πίσω στό κουτί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου