Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

10 Φεβρουαρίου 2009

Το δόλωμα

Πάει ένας εικοσάρης για ψάρεμα δίπλα σε έναν παππού. Μετά από δυό ώρες το καλάθι του παππού τίγκα στο ψάρι ενώ στου εικοσάρη ούτε λέπι !
-Παππού τον ρωτάει ο νεαρός τι δόλωμα βάζεις;
-Γαρίδα απαντάει ο παππούς.
Την άλλη μέρα ο νεαρός αγοράζει γαρίδες και ξαναπάει στο ψάρεμα. Επαναλαμβάνεται το ίδιο με το καλάθι του παππού να ξανα-γεμίζει.
-Τι δόλωμα έχεις παππού; ξαναρωτάει ο νεαρός.
-Μαρίδα, απαντάει ο παππούς.
-Και πως καταλαβαίνεις πότε να βάλεις μαρίδα η γαρίδα;
-Α, είναι πολύ απλό. Το πρωί που σηκώνομαι παρατηρώ την τσουτσού μου. Αν κοιτάζει αριστερά βάζω μαρίδα. Αν κοιτάζει δεξιά βάζω γαρίδα.
-Εμένα το πρωί κοιτάζει προς τα πάνω, λέει ο νέος. Τι να κάνω;
Και ο παππούς:
-Καλά ηλίθιος είσαι και έρχεσαι για ψάρεμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου